Scroll to top

Word fit met…

Fit in 365 dagen

Met het Fit in 365 dagen-programma word je in een jaar fit. Een jaar klinkt lang, maar fit worden kost tijd. Alle basis voor een fit lichaam worden in het programma besproken; voeding, beweging, ontspanning en mindset. Voor iedereen die niet weet waar hij of zij moet beginnen. Dit is de mooiste basis die je kunt hebben voor de rest van je leven. Als bonus kun je gratis gebruik maken van de fitnessschema’s van Fitbubbel. Lees meer

365,00In winkelmand

Restart met voeding programma

Restart met voeding

In 90 dagen kilo’s verliezen die er niet meer bij gaan komen. Je ontdekt wat voeding nu precies is en waar het bij jou verbeterd kan worden. Nooit meer diëten. Nooit meer jojo-en. Nooit meer volgen van voedingsschema’s die niet specifiek voor jou gemaakt zijn. Zelf keuzes maken wat je lekker vindt. En je mag nog steeds álles eten. Maar leren hoe je jouw huidige leefstijl kan veranderen in een gezonde leefstijl en kilo’s kwijt te raken. Een nieuwe leefstijl ontwikkelen kost drie tot negen maanden, met dit programma wordt een sterke basis gelegd. Lees meer

De overgang de baas

De overgang de baas

Opvliegers, hoofdpijnen, spanningen en gewichtstoename. Zomaar een greep uit de klachten uit de overgang. Gemiddeld begint dit bij de leeftijd van 48 jaar. Wanneer je weet dat je in de overgang zit, is deze cursus ideaal om te volgen. Het leert je jouw lichaam kennen en daardoor de klachten de baas te zijn. Het betekent niet altijd dat al je klachten verdwijnen, je kunt ze wel verminderen. Lees meer

weekmeals app

Weekmeals

Hoe zorg je ervoor dat je in de hectiek van alledag gezond blijft eten? Maak een plan! Fitbubbel helpt je daarbij. Na een intake via videobellen, maakt de coach een account voor je aan. Daarin kun je zelf lekker schuiven met de maaltijden voor de komende week. Jij bepaalt zelf wat je eet door de keuze te maken uit verschillende recepten. Het is ook mogelijk om een boodschappenlijstje te maken van de recepten die je hebt gekozen in je planning en deze af te vinken in de supermarkt.  Je verliest gemiddeld 2 kilo per maand, wanneer je de keuzes blijft maken binnen weekmeals.

Fit Focus planner

Fit Focus planner tbv Overgang

In de overgang kan je allerlei klachten hebben. Deze worden momenteel extra getriggerd worden door jouw huidige leefstijlgewoontes. We leven momenteel in sneltreinvaart waardoor we soms niet helemaal doorhebben wat we aan het doen zijn. De Fit Focus planner helpt je klachten te zien en te ontdekken welke leefstijlgewoontes er invloed op hebben. Deze wordt momenteel aangeleverd in voor 5 weken zodat je een duidelijk beeld krijgt van jouw gewoontes.

voorkant voor e-boek 50 tips voor een fit lichaam fitbubbel

50 tips & tricks

Deze 50 tips zijn verdeeld over voeding, beweging, ontspanning en mindset. Je kunt achteraf een checklist invullen en meedoen aan de challenge om een fitter lichaam te krijgen. Er zitten vast nog wel tips tussen die je niet kent of niet hebt toegepast. Of die je ooit toepaste, maar er in de drukte van alledag bij in zijn geschoten. Een goede opsteker, dus! Je ontvang dit e-boek gratis, wanneer je de fittest op de homepage maakt. Weet je ook gelijk waar je staat.

10 Quick wins om af te vallen

Afvallen is voor velen een lang proces. Maar er zijn een paar stappen die het kunnen versnellen of in ieder geval kunnen zorgen voor een goed begin. Afvallen is eigenlijk bewustwording van wat je doet. Iedereen kan afvallen! De 10 quick wins zijn hulpmiddelen voor het begin van jouw afslankavontuur.  Geniet en laat ons weten wat bij jou is gelukt.

Online Coaching

Ben je zelfstandig aan de slag gegaan, maar heb je nog een beetje hulp nodig? De online coachings-sessies kunnen je daarmee helpen. Je hoeft hiervoor alleen maar achter je computer of tablet te gaan zitten en ze zijn flexibel in te plannen. Meld je voor het begin van de maand aan en je krijgt de aankomende maand coaching op de manier dat bij jou passend is. Wekelijks of maandelijks. De sessies zijn los van de overige Fitbubbel programma’s te boeken.