fbpx Scroll to top

Word fit met

Iedereen wilt het gevoel hebben dat ze alles aan kunnen wat ze tegen komen in het leven. Het hebben van energie, motivatie en tijd voor jezelf is daar heel belangrijk bij. Alle programma’s van Fitbubbel helpen je om fit te worden en te blijven. Word fit met:

3 Weekse Fit Challenge

In de 3-weekse fit challenge ga je de uitdaging met jezelf aan om zo fit mogelijk te worden in slechts 3 weken.

Dit doen we met kleine stapjes die zorgen voor een groot resultaat. Ben jij er klaar voor?

Fit in 12 weken

Met het Fit in 12 weken-programma werk je om jezelf centraal te zetten voor de rest van jouw leven. Alle basis voor een fit lichaam worden in het programma besproken; voeding, beweging, ontspanning en mindset. Voor iedereen die niet weet waar hij of zij moet beginnen. Dit is de mooiste basis die je kunt hebben voor de rest van je leven.

Restart met voeding verantwoord afvallen

Restart met voeding

de eerste 5 kilo's voor altijd kwijt

Je leert alles wat je nodig hebt om minimaal 4 kilo’s blijvend kwijt te raken en  krijgt een kleinere kledingmaat. Je gaat je trots voelen. Zonder moeilijk te doen. Ik leer je alles wat nodig is om goede keuzes te maken. Voor nu en in de toekomst. Nooit meer schuldig voelen over het eten van lekkere dingen, want dit mag je gewoon blijven doen. Ik maak het je gemakkelijk, zodat je mag blijven genieten van eten. Dit allemaal in je eigen tempo.

De overgang de baas

De overgang de baas

de eerste 5 kilo's voor altijd kwijt

Opvliegers, hoofdpijnen, spanningen en gewichtstoename. Zomaar een greep uit de klachten uit de overgang. Gemiddeld begint dit bij de leeftijd van 48 jaar. Wanneer je weet dat je in de overgang zit, is deze cursus ideaal om te volgen. Het leert je jouw lichaam kennen en bij elke vrouw zijn de klachten anders. Deze cursus helpt je met de klachten die bij jou van toepassing zijn. Ook jij kan de overgang de baas zijn.