fbpx Scroll to top

Wat doe jij om jezelf weer op te laden?


copyright: www.fitbubbel.nl / www.sharkfitenvitaal.nl 2021

Langzaam maar zeker komt alles weer voorzichtig op gang. We mogen weer sporten, kunnen  op gepaste afstand weer uit eten en andere dingen ondernemen. We waren gewend om in alle vrijheid te leven tot 16 maart. Ik ben behoorlijk nieuwsgierig hoe je de afgelopen tijd hebt gebruikt om jezelf op te laden. Zeker in de periode waarin je beperkter was om dingen te doen.

Ik laadde mezelf op, door wandelingen te maken. Mijn voorkeur is in de natuur omdat je samen met de stilte en het groen om je heen toch nog veel energie krijgt. Ook simpele dingen, zoals een fladderende vlinder, was ook prachtig om te zien. Ik kon ook heerlijk genieten van een wandelingen in de stad (na sluitingstijd uiteraard). Allemaal kleine details ontdekken van de gebouwen, omdat je er normaal gesproken zonder dat je er bewust van bent langs loopt of fiets.

Ook heb ik naast thuis te werken weekendjes weg geboekt. Even weg uit je thuis omgeving maar dan binnen. Maar wel op bijzondere locaties. Sinds maart heb ik elke maand 1 boomhut bezocht. Voor sommige een huis op palen. Maar alsnog een prachtige ervaring. De knusse setting op een rustige plek zorgde ervoor, dat ik weer vol energie aan de slag kon bij terugkomst.

Invloed van muziek

Mijn favoriete manier van opladen is altijd wel muziek geweest. Muziek kan zo veel te weeg brengen in je lichaam. Ook wanneer je even in een dip zit kan muziek je er weer uit halen. Ik kies meestal liedjes waar ik vrolijk van word. Meestal een van mijn eigen gemaakte afspeellijsten op Spotify. Mijn “I can’t stand stil” lijst wordt daar regelmatig voor gebruikt. Een mix van voornamelijk Caribische muziek.

Mijn laatste manier van opladen, is in een opblaas spa die mijn vriend en ik sinds maart in ons bezit hebben (helaas bevat onze woning geen bad). Samen kijken we om de zoveel dagen een filmpje of serie in bad ter ontspanning. Heerlijk!

Welke manieren gebruik jij, om jezelf op te laden?

Werken aan een allround fit gevoel? Bekijk de cursus fit in 365 dagen.

Fitbubbel is een onderdeel van Shark Fit & Vitaal. Zet jezelf centraal on -en offline