fbpx Scroll to top

Wanneer je een beter resultaat wilt hebben, moet je betere keuzes maken

Herken jij het bovenstaande thee label? Dit merk laat iedereen (die thee drinkt en de mensen er omheen) iets verder denken tijdens hun normale leven op de automatische piloot. Dit specifieke label, is wel een van de mooist dat er tussen zit. Want hoeveel mensen zijn werkelijk met hun droom bezig? Of zouden graag met hun droom bezig willen zijn? Wat is moment jouw resultaat?

Een droom kan bijna altijd werkelijkheid worden als jezelf daar iets mee doet. Wanneer dit een realistische droom is natuurlijk. Dus niet wachten, totdat jij het winnende staatsloterij lot in handen hebt, of alleen maar plaatjes kijken van killer body’s. Of verhalen aanhoren van mensen, die precies de carrière hebben dat jij ook zou willen en dan nog jaloers worden. Maar is het niet zonde om te wachten? Neem het lot in eigen handen. Hopelijk neem jij al de stappen naar je droom, maar zijn de keuzes die je daarbij maakt nog niet helemaal perfect.

Misschien ben je er al keihard mee bezig, om richting jouw droom te werken. Maar ben je er nog niet. Kijk je ook kritisch naar jouw keuzes die je maakt?

Jouw uitdaging
  • Hoe zou jij deze vraag beantwoorden?
  • Hoe ziet jouw droom eruit? Beschrijf hem zo uitgebreid mogelijk. Met wie ben je? Wat ben je precies aan het doen? Hoe doe je het?
  • Wat voor gevoel krijg je erbij? Voel de blijheid die je nu krijgt. Een heerlijk gevoel toch? Je zou er toch  alles voor over hebben om dit te doen. Toch??
  • Welke keuzes zou je daarvoor moeten maken? Er zijn zoveel dingen waar je op moet letten en zoals in de blog van vorige week beschreven, zijn er ook dingen die je niet leuk vindt om te doen.   
  • Welke van  deze keuzes doe je al? En aan welke keuze moet je echt nog beginnen? Wat houd je tegen, om de keuzes en de bijhorende taken uit te voeren?
  • Plan de rest van deze maand met kleine acties,  om dichterbij jouw droom te komen.

Werken aan een allround fit gevoel? Bekijk de cursus fit in 365 dagen.

Fitbubbel is een onderdeel van Shark Fit & Vitaal. Zet jezelf centraal on -en offline