fbpx Scroll to top

Restart met voeding verantwoord afvallen

4-5 kilo kwijt, 5 tot 8 cm lichaamscentimeters minder

in 13 weken

Wat mooi dat je op de website van Fitbubbel terecht bent gekomen en specifiek op deze pagina omdat je al een tijd je het idee hebt dat je wilt afvallen. Je bent er aan toe om dit probleem voor eens en voor altijd op te lossen. Terwijl dit makkelijk te leren is, want het is niet voor niets mijn fulltime werk geworden om mensen te helpen naar een gezond gewicht. Wat niks anders betekent dat er al heel veel mensen van hun probleem af zijn en ik ben wel benieuwd hoe dit voor jou zou zijn, wanneer je voorstel wie je bent wanneer je op jouw gewicht bent. Restart met voeding helpt je daarbij.
Je leert alles wat je nodig hebt om minimaal 4 kilo’s blijvend kwijt te raken en  krijgt een kleinere kledingmaat. Je gaat je trots voelen. Zonder moeilijk te doen. Ik leer je alles wat nodig is om goede keuzes te maken. Voor nu en in de toekomst. Nooit meer schuldig voelen over het eten van lekkere dingen, want dit mag je gewoon blijven doen. Ik maak het je gemakkelijk, zodat je mag blijven genieten van eten. Dit allemaal in je eigen tempo.

Let op! Het is een e-cursus. Er zit minimale begeleiding bij. Mocht de informatie niet duidelijk zijn, kan je vragen aan mij stellen. Uiteraard kan je er begeleiding bij boeken, zodat je even kan checken of  je op de goede weg bent.

Houd het onderstaande je bezig?

Je vindt het lastig om gezonde keuzes te maken.

Je hebt last van eetbuien en weet niet waar deze vandaan komen.

Je weet dat er iets moet veranderen, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Je wilt weer genieten van het kleding shoppen en weer leuke kleding kopen.

Jouw gewicht zorgt momenteel voor meerdere lichamelijke klachten.

Door alle adviezen die je hebt gekregen in de afgelopen jaren, weet je niet waar je moet beginnen.

Klaar met het jojo-effect

Wanneer je jezelf in het bovenstaande herkent, is het goed dat je nog even doorleest. Het bovenstaande kan je allemaal oplossen, door simpele en kleine stapjes te nemen, die uit eindelijk een groots resultaat kunnen brengen.

Er is inmiddels zoveel informatie beschikbaar op het internet en je krijgt regelmatig allemaal goed bedoelde adviezen. Ieder lichaam en denkwijze is anders, dus niet elke oplossing past bij jou. In de 90 dagen ga je dat achterhalen en ontdekken waarom je doet wat je doet.

Misschien heb je ondertussen al zoveel diëten geprobeerd en kom je telkens weer terug bij af. Dan heb je gemerkt dat diëten wel werken, maar tijdelijk. Het jojo effect is soms nog schadelijker dan het overgewicht op zich zelf. Dat gaat na deze cursus nooit meer gebeuren.

We halen samen de focus weg op alleen het voedingsdeel, en kijken naar kleine dingen die ook invloed hebben op het afvallen. Na deze 90 dagen weet je precies wat er voor nodig is om nog meer af te vallen en nog steeds te blijven genieten van het heerlijke eten. Met Restart met voeding is het verantwoord afvallen.

Wat anderen over mij zeggen:

Online Vitaliteitscoach

Shareen Richardson

Hallo, mijn naam is Shareen Richardson. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan genieten van hun leven. Graag stimuleer ik mensen om in hun eigen kracht te gaan staan, zodat ze met een glimlach wakker worden en met een glimlach weer naar bed gaan. Dit gaat vanzelf wanneer je goed in je vel zit en een fit leven is dan zeker niet overbodig. Eerder een vereiste, want goed in je vel zitten, betekent ook goed voor jezelf moet zorgen. Zet jezelf centraal! Vanuit daar heb je meer energie voor jezelf en de mensen om je heen.

Jaren lang help ik mensen 1 op 1 naar een fit leven met de Fitbubbel methode. Door het toepassen van de Fitbubbel methode op mijn eigen leven, voel ik me energiek en fit. Het lukt mij makkelijk de balans terug te krijgen als het even tegen zit. Ik heb energie, ik slaap goed en weet welke producten ik moet kiezen om dit zo te houden. Door overal het positieve in te zien, leef ik het relaxe leven. Regelmatig neem ik tijd voor ontspanning en sporten. Mijn topsport verleden heeft mij geleerd dat bewegen goed is en past dit zoveel mogelijk aan in mijn huidige leefstijl. Sinds 2013 doe ik geen topsport meer, maar ben ik nog nooit zo fit geweest.

Wat houdt Restart met voeding in?

Informatie

Je krijgt alle informatie dat je nodig hebt om minimaal de eerste 4-6 kilo’s blijvend kwijt te raken. In deze 90 dagen ontstaat er een basis, die er voor zorgt dat je daarna nog meer kilo’s blijvend kwijt gaat raken.

Begeleiding

Je hebt de mogelijkheid om bij elke les vragen te stellen. Wil je er dieper op in? Dit kan door de drie online 1 op 1 sessies bij te boeken. Samen gaan we er dieper op in.

Wat anderen over mij zeggen:

Inhoud van Restart met voeding

elke week een stapje verder

Elke week krijg je informatie zodat jezelf goede aanpassingen kan maken op je huidige eetpatroon.  Vergeet diëten. Vergeet wat slechte voeding is, Begin  bij jou basis! Na elke 7 dagen ontvang je een reflectie verslag. zo kan je gelijk zien of je het goed hebt toegepast.

Week 1: Wat wil je bereiken?

Week 2: Jouw valkuilen

Week 3: Voedingsmiddelen

Week 4: Voedingsmiddelen (2)

Week 5: Hoe werkt jouw lichaam

Week 6: Hongerrr

Week 7: Hongermanagement

Week 8: Etiketten lezen

Week 9: Jouw normen, jouw regels

Week 10: Bewegen en sporten

Week 11: Slaap

Week 12: Spanning, Stress, Burn-out

Week 13: Onze gedachten

Bonussen

Fitnesschema’s voor thuis en op de sportschool, zowel voor beginners als voor gevorderden t.w.v. € 99,95. Met deze toevoegen, creëer je een mooi gestroomlijnd lichaam, naast de kilo’s die je afvalt.

Habit tracker Deze Fit Focus Tracker helpt je alles op een rijtje zetten. De tracker is gecombineerd met beloning, zodat je weet waarvoor je dit doet.

Een mooi resultaat van cursist:

Wat brengt dit programma jou?

Restart met voeding is een ideale manier om minimaal de eerste 4 tot 5 kilo’s blijvend te verliezen. De handvaten die je krijgt, zorgen dat je er nu en in de toekomst profijt van hebt. In kleine stapjes leer je alles wat je nodig heb.

-> Je ontdekt waarom je eetbuien hebt, en hebt ze eindelijk onder controle.

-> Je kan weer voor leuke kleding shoppen

-> En de lichamelijke klachten (bijvoorbeeld in je onderrug) zullen langzaam verdwijnen.

Er is weer balans in jouw leven. De balans zorgt voor meer zelfverzekerdheid en plezier

Met als resultaat veel energie over de gehele dag.  Je zult weer met trots in de spiegel naar jezelf kijken.

Dit programma is speciaal voor jou bedoeld als

 • Je hebt verschillende diëten of programma’s hebt geprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat.
 • Je telkens met je gewicht aan het jojoën bent.
 • Je geen dieet wilt volgen en zelf wilt kunnen kiezen wat je eet en als nog kilo’s kwijt raakt.
 • Je je niet meer schuldig wilt voelen als je iets lekkers eet.

Vind je jouw gewoontes stiekem wel lekker en wil je geen gezonde verandering maken, dan is deze cursus niks voor jou.

Jouw investering

in jezelf

eenmalige investering

90

 • 13 weken alle vragen stellen die je nodig hebt.
 • bonus: fitness schema's
 • Bonus: habit tracker
Ik doe mee

e-course + drie 1 op 1 coachgesprekken

270

 • 13 weken alle vragen stellen die je nodig hebt.
 • bonus: fitness schema's
 • bonus: habit tracker
 • 3x 1-1 video afspraken van 60min
Ik doe mee

Reactie van cursist:

Ik twijfel nog

Wat krijg ik hiervoor?

 • 13 weken alle informatie dat je nodig hebt om voor eens en altijd blijvend kilo’s kwijt te raken
 • Maandag tot en met vrijdag alle vragen stellen en beantwoord krijgen die je verder helpen
 • Work-outs voor voor beginners en gevorderden voor zowel thuis als in de sportschool

Wat voor begeleiding kan ik verwachten?

Elke les heeft de mogelijkheid om vragen te stellen. Wil je weten of je het goed doet en dat iemand met je mee kijkt? Dan is het mogelijk om 3x 1 op 1 coaching toe te voegen. Jij kiest hoe jij hulp krijgt.

Hoe lang houd ik toegang?

Je houdt 1 jaar toegang, lekker op je eigen tempo. Voor beter resultaat is het aan te raden om het aangeven tempo te houden.

Ik heb het momenteel heel druk

De stapjes zijn zo klein dat je het makkelijk te combineren is met het dagelijkse leven.

Ik denk dat ik er nog niet klaar voor ben

De beste dag om te iets te veranderen was gisteren of de dagen ervoor. Het volgende beste moment is nu, zodat je over een aantal weken vol trots terug kijk naar de beslissing die je nu hebt genomen.

Ik vind het toch iets te duur

Is er een prijs dat te duur is voor jou zelf? Ben jij dit niet meer dan waard, al dan niet veel meer? Je kunt het beste in jezelf investeren. Is het in een keer betalen te veel? Neem contact op via info@fitbubbel.nl voor betalingsmogelijkheden.