fbpx Scroll to top

Over Shareen

vitaliteitscoach

Hoi, Leuk dat je nieuwsgierig naar me bent.

Ik ben Shareen, woonachtig in Amersfoort en voormalig topsporter. Tijdens mijn topsport carrière had ik meer kunnen doen om nog beter te presteren. Ik wist alleen niet waar ik precies op moest letten en waar ik terecht kon voor mijn vragen. Als judoka ben ik 5-voudig Nederlands kampioen geworden en heb ik diverse internationale medailles in de wacht gesleept, maar nooit echt wat ik wilde hebben. Zoals een EK, WK of Olympische medaille.

Na een pauze van ongeveer 4 jaar en met de kennis van nu (door verschillende opleidingen tot vitaliteitscoach) heb ik nog een poging gedaan om te judoën op wedstrijd niveau. En het resultaat was er ook:

Wereld Kampioen bij de Veteranen in 2018.

Ik was rustiger dan voorheen. Ik haalde zonder stress mijn gewicht en ik was super fit. Fitter dan dat ik ooit eerder op de mat heb gestaan. Vooral op mentaal gebied. De kennis die ik nu heb  is niet alleen gunstig voor een (top) sporter, maar kan toegepast worden op elke situatie. En daar is Fitbubbel door ontstaan.

Mijn missie en visie

Mijn doel is iedereen die struggled met fitheid in de breedste zin van het woord te helpen. Doormiddel van voeding, beweging, ontspanning en de juiste mindset ga ik persoonlijk aan de slag om hen weer fit te laten voelen. De 4 pijlers hebben invloed op hoe jij je voelt. Persoonlijk heb ik dat zelf ondervonden en pas dit zoveel mogelijk toe in mijn eigen leven. Voorheen werkte en trainde ik als topsporter op de automatische piloot, waardoor ik niet door had waar ik precies mee bezig was. Door hier bewust mee bezig te zijn heb je meer grip op je leven, je energie en dus ook je fitheid.

Het resultaat

Mijn klanten leren een nieuwe structuur in hun leven te brengen. Deze nieuwe structuur zorgt voor nieuwe energie en vrije tijd in hun dagelijks leven. Dit resultaat geeft mij enorm veel plezier en dankbaarheid. Door meer aan jezelf te denken en je dag bewuster in te plannen heb je meer tijd en ruimte om positieve energie te geven aan je omgeving. Dit kan op werk, bij familie, in je gezin, bij vrienden of bij een sportgroep zijn.

Jaren lang help ik 1 op 1 mensen naar een fit leven. Door het toepassen van de Fitbubbel methode op mijn eigen leven, voel ik me energiek en fit. Het lukt mij makkelijker de balans terug te krijgen als het even tegen zit. Ik heb energie, ik slaap goed en ik weet welke producten ik moet kiezen om dit zo te houden. Door overal het positieve in te zien, leef ik het relaxte leven. Ik neem regelmatig tijd voor ontspanning en tijd voor sporten. Mijn topsport verleden heeft mij geleerd dat bewegen goed is en past dit zoveel mogelijk aan in alles wat ik doe. Sinds 2013 doe ik weliswaar geen topsport meer, maar ik heb me nog nooit zo fit geweest.

Zet jezelf centraal!