fbpx Scroll to top

Wanneer je wilt afvallen, richt je je vooral op de dingen die je niet mag… Maar je zou je meer moeten richten, op wat je überhaupt aan het eten bent. Zorg dat dit niet een obsessie wordt dat je dus ook nog kan kiezen voor een lekkere hap dat niet goed voor je is. Het verschil zit hem in hoe vaak je kiest voor je een slechte maaltijd ten opzichte van een goede? Je wordt niet dik van 1 slechte maaltijd.

Het kan zijn dat deze maaltijd meer calorieën bevat dan dat je gebruikelijk eet. Met als gevolg, dat je op de weegschaal gaat staan en schrikt (mocht je dit überhaupt dagelijks doen). Maar als je na deze maaltijd weer voor een gezonde keuze kiest, en je in het algemeen goede keuzes maakt, zullen de cijfers op de weegschaal ook weer terug komen naar een lager gewicht.

Belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen en verantwoordelijk te kiezen wat je lichaam voedt en niet vult. Je hoeft je daarom dus niet schuldig te voelen, als je eens in de zoveel tijd een slechte keuze maakt. Maak het alleen geen gewoonte.


Werken aan een allround fit gevoel? Bekijk de cursus fit in 365 dagen. Deze start op 1 januari in een groep. Maak tot 1 januari gebruik van de 25% kortingsactie.

Fitbubbel is een onderdeel van Shark Fit & Vitaal. Zet jezelf centraal on -en offline