fbpx Scroll to top

Fit in 12 weken

Van futloos naar meer energie

in 12 weken

Meer energie krijgen is voor iedereen mogelijk. Met de Fitbubbel-methode leer je in 12 weken alles wat je nodig hebt om je fitter te voelen. Door kleine simpele stapjes te nemen, ga je grootse resultaten behalen.

Let op! Omdat je dit programma volgt onder persoonlijke begeleiding is er maar een aantal plaatsen beschikbaar. Momenteel zijn er nog 10 plaatsen vrij.

Komt dit je bekend voor?

Je merkt dat je steeds minder motivatie hebt om de dingen te doen die je leuk vindt.

Je bent steeds vaker moe en je zou meer energie willen hebben.

Je weet dat er iets moet veranderen, maar niet waar je moet beginnen.

Je zou meer willen weten over gezonde voeding en hoe je gezonde eetgewoonten simpel kan toepassen in je leven.

Je slaap is niet optimaal. Je wilt dit verbeteren zodat je overdag meer energie hebt.

Door alle drukte om je heen en met alle dingen die je wilt doen heb je behoefte aan meer energie. Maar ook aan meer tijd voor jezelf. Je weet niet meer hoe je je moet ontspannen. Laat staan dat je energie hebt om voldoende te bewegen.

Het kan ook anders

Wanneer je jezelf in het bovenstaande herkent, lees dan nog even verder. Want al lijkt het lastig wanneer je te kampen hebt met weinig energie en motivatie, met het nemen van kleine stapjes per keer kan ook jij snel weer lekkerder in je vel zitten.

Bij Fitbubbel geloven we in het ‘jezelf centraal zetten’. Jezelf en jouw behoeften serieus nemen is een van de eerste stappen op weg naar een leven met meer energie en meer fitheid. Met het nemen van kleine stapjes zorgen we ervoor dat je meer energie gaat krijgen en lekkerder in je vel komt te zitten.

Hoe je in 12 weken meer energie krijgt en (weer) fitter wordt

In het Westen leven we in sneltreinvaart. Vaak zijn we ons helemaal niet bewust van hoeveel we op een dag doen. Of van onszelf ‘moeten’ doen. Een van de stappen voor het krijgen van meer energie is het loslaten van oude patronen. De Fitbubbel-methode gaat je helpen om anders met je energie om te gaan. Maar wel zo dat je nog steeds, en zelfs energieker, kunt doen wat je wilt doen.

Wat anderen over mij zeggen:

Online Vitaliteitscoach

Shareen Richardson

Mijn naam is Shareen Richardson. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan genieten van het leven. Daarom heb ik Fitbubbel ontwikkeld. Met dit eenvoudige programma help ik mensen om in hun eigen kracht te gaan staan. Met een glimlach wakker worden en met een glimlach weer naar bed gaan, gaat vanzelf wanneer je goed in je vel zit. Fit worden is geen luxe. Eerder een vereiste, want wie goed in zijn of haar vel zit, kan goed voor zichzelf, maar ook voor anderen zorgen. Mijn motto: Zet jezelf centraal! Omdat je van daaruit alle energie hebt voor jezelf en de mensen die je lief zijn!

Mijn topsportverleden heeft mij geleerd dat bewegen goed is. Maar de balans vinden is net zo belangrijk! Dit pas ik zo veel mogelijk toe in mijn eigen leven. Sinds 2013 sport ik niet meer op topniveau, maar ik kan je vertellen… Ik ben nog nooit zo fit geweest als nu!

Wat houdt Fit in 12 weken in?

Met ‘Fit in 12 weken’ creëren we bewustwording zodat je weet waar je aan kunt werken. Dit doen we door aan jouw kant te gaan staan. We kijken als het ware door jouw ogen. Welke dromen wil je nog waarmaken? Hoe zou het eruitzien wanneer je meer energie had? Hoe fit zou je jezelf lichamelijk en geestelijk voelen als je beter voor jezelf zou zorgen? Na het beantwoorden van deze vragen gaan we jouw leefstijl onder de loep nemen. Omdat het nemen van meerdere kleine stapjes beter is dan enkele grote, bestaat het programma uit een overzichtelijk stappenplan. Ook leer je hoe je jouw focus kunt vasthouden. Daarmee kun je alles wat je hebt geleerd ook in de toekomst blijven uitvoeren.

Begeleiding

Elke week ontvang je nieuwe inzichten en informatie die leiden tot meer energie en fitheid in jouw leven. Van maandag tot en met vrijdag kun je al jouw nieuwe bevindingen delen met mij en je medekandidaten, binnen een besloten groep. Nieuwe inzichten kun je daarna meteen toepassen.

Maandelijks live Q&A

Elke maand is er een online Q&A. Daarmee gaan we dieper in op de onderwerpen uit het ‘Fit in 12 weken’-programma.

Wat anderen over mij zeggen:

Inhoud van Fit in 12 weken

elke week een stapje verder

Module 1

De verandering

In de eerste module staat bewustwording centraal. We staan stil bij wat jij  als persoon wilt bereiken. Ook zetten we je dromen op een rijtje. We kijken naar de kwaliteiten die je al hebt en aan welke je nog kunt werken om jouw doelen te blijven te behalen. Je ontvangt uitleg over de verschillende factoren die bepalen hoe fit je in het leven staat, en hoe deze elkaar beïnvloeden. Wanneer je verlangt naar meer energie ben je waarschijnlijk vaak moe. Wie moe en futloos is heeft waarschijnlijk geen focus. Wie geen focus heeft, vindt het lastig om gezonde keuzes te maken, etc.

Week 1: De basis

Week 2: Doelen bepalen

Week 3: Actie plan

Week 4: Juiste mindset

Module 2

Aanpakken

In module 2 gaan we uitgebreid in op alle aspecten die jouw energieniveau en levensstijl positief of negatief beïnvloeden. Omdat alles wat je wilt veranderen een onderlinge samenhang heeft, werken we stap-voor-stap. Bewustwording over jouw slaappatroon brengt je naar meer ontspanning. Meer energie en meer ontspanning zorgen voor betere voedingskeuzes, etc.
We streven er niet naar om alles in één keer aan te pakken. In plaats daarvan gaan we van week tot week dieper in op een enkel aspect.

Week 5: Slaap

Week 6: Ontspanning

Week 7: Voeding

Week 8: Beweging

Module 3

Doorzetten

In module 3 gaan we het geleerde nog meer in praktijk brengen. Je probeert van alles uit, totdat je gevonden hebt wat bij jou past. Wat heb jij nog nodig om jezelf blijvend te kunnen motiveren? Welke zelfkennis heb je nu om succesvol aan meer energie te werken? Waarom lukt het deze keer wel, maar kostte fit blijven je in het verleden zo veel moeite?

Week 9: evaluatie

Week 10: Zelfkennis

Week 11: Grenzen bewaken

Week 12: Richting de eindstreep

Bonussen

Fitnesschema’s voor thuis en op de sportschool, zowel voor beginners als voor gevorderden t.w.v. € 99,95

Ruim 100 recepten, aangepast op jouw behoefte en die van je gezin. Je ontvangt ze samen met de WeekMeal-app. Jij bepaalt wat je gaat eten. Een handige boodschappenlijst zorgt ervoor dat je geen ingrediënten vergeet. Deze makkelijke eetplanner heeft een waarde van € 104,00

Ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen. Simpele oefeningen die je thuis en sommige zelfs in de rij van de supermarkt kunt doen. Niemand heeft het door! De oefeningen geven rust en ontspanning waar je maar wilt. Bonus t.w.v. € 49,00

Wat brengt dit programma jou?

Mee doen met ‘Fit in 12 weken’ van Fitbubbel helpt je bij het krijgen van een goede nachtrust en meer energie. Je begint je dag niet (meer) vermoeid. Omdat je met meer energie minder last hebt van emotie-eten ga je betere voedingskeuzes maken. Met de recepten van WeekMeals in de aanslag leer je hoe je gezonde gerechten kunt maken die binnen 20 minuten op tafel staan. Omdat je al jouw maaltijden voortaan kunt plannen, houd je meer tijd over en ervaar je minder stress. Het verminderen van meerdere kleine stressmomenten, gecombineerd met een positieve mindset geeft ruimte voor ontspanning en meer tijd voor jezelf. Zo ontstaat er stap-voor-stap meer balans, meer energie en meer fitheid in jouw leven. Je ervaart dat je zelfverzekerder en met meer plezier in het leven staat.

Dit programma is speciaal voor jou bedoeld als

 • je er helemaal klaar mee bent hoe stressvol jouw leven op dit moment verloopt.
 • je direct jouw vragen, kan stellen en gelijk kan toepassen.
 • je van alles hebt geprobeerd om fitter te worden, maar het telkens net niet lukte om de focus bij je doelen te houden.

Jouw investering

in jezelf t.w.v. €1153,00

eenmalige investering

548

 • 12 weken begeleiding
 • 3 maandelijke live Q&A
 • bonus: fitness schema's
 • bonus: gezonde gerechten van weekmeals
 • Bonus: ontspanning en ademhalingsoefeningen
ik doe mee

in drie termijnen

192

 • 12 weken begeleiding
 • 3 maandelijke live Q&A
 • bonus: fitness schema's
 • bonus: gezonde gerechten van weekmeals
 • Bonus: ontspanning en ademhalingsoefeningen
Ik doe mee

Ik twijfel nog

Wat krijg ik hiervoor?

 • Maandag t/m vrijdag krijg je antwoord op de vragen die je hebt gesteld in de community waar je direct vanuit je account toegang toe hebt.

 

 • Daarnaast kun je mij, voorafgaand aan de maandelijkse Q&A, vragen toesturen die besproken gaan worden. Op deze manier krijg je precies de hulp die je nodig hebt.

Wat kan ik verwachten qua support?

Maandag t/m vrijdag krijg je antwoord op de vragen die je hebt gesteld in de community waar je direct vanuit je account bij kan.

Daarnaast kan je voorafgaand van de maandelijkse Q&A’s, vragen toesturen die besproken gaan worden.

Op deze manier krijg je precies de hulp dat je nodig hebt.

Hoe lang houd ik toegang?

Je houdt half jaar toegang tot het programma. Daarmee heb je 2 keer zoveel extra tijd, om het programma op jouw tempo af te ronden.

Ik heb het momenteel heel druk

Een prima uitgangspunt! Fit in 12 weken zorgt er juist voor dat je meer balans, energie en rust in je leven kunt creëren.

Ik denk dat ik er nog niet klaar voor ben

De beste dag om iets te veranderen ligt al in het verleden. Het volgende beste moment is nu. Zodat je over een tijdje met trots terug kunt kijken op de beslissing die je vandaag hebt genomen.

Ik vind het toch iets te duur

Soms is het beter om je af te vragen wat iets waard is. Het is het altijd waard om in jezelf te investeren. Is het voor jouw lastig om de kosten in één keer te betalen? Kies er dan voor om te betalen in termijnen.