fbpx Scroll to top

Kan ik in termijnen betalen?

Bij bedragen hoger dan €150,- is het mogelijk om in termijnen te betalen. Uiteraard in overleg in hoeveel termijnen. Stuur een mail naar info@fitbubbel.nl met je naam, adres, product/dienst waar je interesse in hebt.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen na betaling. Wat nu?

Geduld is een schone zaak. Mocht het toch heel lang duren, kijk even in de SPAM box / ongewenste mail. Heb je hem daar gevonden? Mooi!! Zorg je er voor dat de volgende mailtjes niet meer daar terecht komen?
Zo blijf je up2date van de cursus of dienst.
Is hij niet daar? O, jee! Mail naar info@fitbubbel.nl.

Ik krijg geen mailtjes meer. Wat nu?

Zijn ze toevallig in je spam box/ ongewenste mail verdwenen? Wanneer je daar niks vindt kun je mailen naar info@fitbubbel.nl met je (gebruikers)naam en de laatste mail die je hebt ontvangen. Dan zetten we alles weer op de rails.

Ik wil graag ook begeleiding. Hoe regel ik dit?

Via de site kan je online coaching aanvragen. Je kunt ze per maand los kopen. Dan zit je nergens aan vast. Ze starten altijd op de 1e van de maand. Het is ook mogelijk om dit voor een jaar af te sluiten met korting. In de winkel kun je je aankopen doen.

Wat voor resultaten kan ik verwachten?

We gaan voor het maximale resultaat. Waarbij je kritisch naar jezelf kijkt. Lukt het je niet, om de doelstellingen te behalen die je jezelf hebt gegeven? Meld je dan aan voor Online coaching. Samen gaan we dan aan jouw doelstelling werken.

Staat jouw vraag en antwoord er niet tussen? Stuur een berichtje:

    Vertel ons over je dromen