fbpx Scroll to top

3 weekse fit challenge

Gaan met die banaan

In de 3-weekse fit challenge ga je de uitdaging met jezelf aan om zo fit mogelijk te worden in slechts 3 weken.

Dit doen we met kleine stapjes die zorgen voor een groot resultaat. Ben jij er klaar voor?

Een fit challenge was nog nooit zo eenvoudig!

Herken je dit?

Ben je klaar met het gevoel van moeheid?

Wil je weer ongestoord lekker kunnen slapen?

Wil je weer jouw balans terug in je leven?

Met de Fitbubbel fit challenge pak je alle niveaus van fitheid aan. Het gaat er niet om hoeveel kniebuigingen je kunt maken. Ook niet om hoeveel rondjes je kunt hardlopen. Deze fit challenge is ontwikkeld om fitter te worden op fysiek én mentaal niveau.

Stel je voor…

Je wordt wakker en je ziet dat je nog 5 minuten kunt blijven liggen. Omdat je nog even in bed kunt blijven, geniet je van de warmte om je heen. Dankbaar dat je rustig en uitgerust wakker kunt worden. Wanneer de wekker gaat, sta je op. Je voelt je energiek, uitgerust. Je hebt zin om er tegenaan te gaan!

Je doet je ochtendritueel en geniet van het ontbijt. Buiten regent het, maar daardoor laat jij je niet kisten. Je bedenkt alle dingen die je nog wilt doen vandaag. Het gaat je allemaal lukken, want je energielevel is hoog. En lukt het een keertje niet? Geen paniek! Het kan ook een andere keer.

Gedurende de dag weeg je af wat je wel en niet kunt doen. Omdat je merkt dat het een drukke dag is, pak je ook af en toe een momentje om te ontspannen. Wanneer het tijd is om te gaan eten, kost het je geen enkele moeite om gezonde keuzes te maken. Aan het einde van de dag ben je tevreden. Ook wanneer je niet alles hebt kunnen doen wat je vooraf gepland had. Want morgen is er weer een (energieke) dag!

Klinkt dit niet als jouw leven? Met de fit challenge kun je hier verandering in brengen.

Hoe pak ik dit aan?

De 3-weekse fit challenge helpt je direct! Alles wat je nodig hebt voor een energieke levensstijl, komt voorbij in de Fitbubbel fit challenge. Op een bingo-manier vink je jouw challenge af. Omdat je stap-voor-stap, 21 dagen achtereen, 21 kleine veranderingen doorvoert, werk je vanaf dag 1 aan een fijner leven. Je doet dit op je eigen tempo.

Ook jij zult verstelt staan van de energie die je krijgt. Had je voorheen problemen om jezelf te motiveren omdat je de focus losliet? De Fitbubbel fit challenge geeft je handvatten om deze valkuil te vermijden. Je bent en blijft goed op weg! Je werkt stap-voor-stap aan meer energie en meer zelfvertrouwen.

Waaruit bestaat de fit challenge ?

Motiveren kan je leren

Week 1: Wat is de basis van een goede leefstijl? Mindset verbeteren, doelen & jouw actieplan omschrijven. Je omschrijft ook jouw startsituatie.

Week 2: Je krijgt meer inzicht over de verschillende niveaus van slaap. Ook behandelen we in deze module de thema’s ontspanning, voeding en beweging.

Week 3: Nu je alle informatie hebt, vormen we nu de belangrijkste basis door te focussen op jouw bewustwording en beloningen.

Dit zijn jouw fit challenge bonussen

  • Habit tracker t.w.v. €15,-
  • E-book: 10 quick wins om af te vallen t.w.v. €25,-
  • Fit focus planner t.w.v. € 25,-

Online Vitaliteitscoach

Shareen Richardson

Mijn naam is Shareen Richardson. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan genieten van het leven. Daarom heb ik Fitbubbel ontwikkeld. Met dit eenvoudige programma help ik mensen om in hun eigen kracht te gaan staan. Met een glimlach wakker worden en met een glimlach weer naar bed gaan, gaat vanzelf wanneer je goed in je vel zit. Fit worden is geen luxe. Eerder een vereiste, want wie goed in zijn of haar vel zit, kan goed voor zichzelf, maar ook voor anderen zorgen. Mijn motto: Zet jezelf centraal! Omdat je van daaruit alle energie hebt voor jezelf en de mensen die je lief zijn!

Mijn topsportverleden heeft mij geleerd dat bewegen goed is. Maar de balans vinden is net zo belangrijk! Dit pas ik zo veel mogelijk toe in mijn eigen leven. Sinds 2013 sport ik niet meer op topniveau, maar ik kan je vertellen… Ik ben nog nooit zo fit geweest als nu!

Dit is wat je krijgt:

-> e-course 3 weekse fit challenge t.w.v. €149,-

Bonus:

-> focus tracker t.w.v. €15,-

-> e-book 10 quick wins om af te vallen t.w.v. €25,-

-> fit focus planner t.w.v. €25,-

Totale waarde van €214,-

De beste investering is in jezelf. Ik help je graag daarbij. De investering wordt daarom voor jou geen €214,- maar;

Eenmalige investering

in jezelf

27

3 weekse challenge

  • 21 tips simpele tips naar een fit lichaam
  • direct resultaat
  • fit focus planner
  • focus tracker
  • e-book: 10 quick wins om af te vallen
Kom maar op!